toTop

Succesvol Taekwondo Stijltoernooi in Meijel

24-03-2024 |
Ons jaarlijkse Stijltoernooi was op zondag 24 maart een ware triomf van sportiviteit en gemeenschapszin, met 120 deelnemers van 10  verschillende Taekwondoverenigingen die samenkwamen voor een dag vol intense competitie en vriendschappelijke uitwisseling.

Het toernooi, dat om 9.30 uur begon en om 13.30 uur eindigde, was een mooie opstap voor veel jonge deelnemers die kennis maakte met de taekwondo wedstrijdsport. Gedurende de dag kregen alle deelnemers de kans om hun vaardigheden te demonstreren door minimaal 2 stijlvormen uit te voeren, wat resulteerde in een spectaculaire showcase van technische beheersing en artistieke expressie.

Het succes van het evenement kan niet alleen worden toegeschreven aan de atleten, maar ook aan de onschatbare bijdragen van de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om alles soepel te laten verlopen. Hun inzet en toewijding waren van onschatbare waarde en hebben bijgedragen aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers en toeschouwers.

Het Taekwondo Stijltoernooi in Meijel was niet alleen een viering van sport, maar ook een viering van de sterke banden die de Taekwondo-gemeenschap verenigen. Het was een dag waarop verschillende verenigingen samenkwamen, niet alleen om te concurreren, maar ook om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Namens de organisatoren willen we alle deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van het evenement. We kijken ernaar uit om in november van dit jaar iedereen weer te verwelkomen voor weer een onvergetelijk Taekwondo Sparringstoernooi!




naar nieuwsoverzicht...